About

Mitt namn är Anna. Jag är in my 30’s och som många andra kvinnor har mina mål och drömmar som jag vill förverkliga för att uppnå min fulla potential både professionellt och privat.
Jag har länge letat efter ett bra forum där kvinnor kan byta idéer och hämta inspiration för sin professionella utveckling. Jag tycker att det finns alldeles för lite utrymme som är dedikerat till kvinnor och deras behov i karriären. Därför har jag skapat denna blogg som ett verktyg som kvinnor kan använda i sin karriärutveckling. Jag driver även denna blogg för män som vill förstå vilka förutsättningar deras kollegor, livspartners och vänner ställas emot i sin karriär, så att de kan förstå och bidra till mer jämlik miljö på sina arbetsplatser. Bloggen uppdateras med nya inlägg flera gånger i veckan.

Lite om mig själv:
Jag jobbar i konsultbranschen. Jag har två Master’s degries i ekonomi. Jag pratar fyra språk och har bred erfarenhet av att jobba i ett stort konsultföretag med kunder och kollegor från olika länder. Många gånger har jag ställt mig en fråga om vilka faktorer som ligger bakom professionell framgång… Det finns självklart inte några enkla svar på frågan, men jag ska försöka i denna blogg samla relevant information som förhoppningsviss kan hjälpa Dig att uppnå Dina professionella mål.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: