Citat frän ett mycket klock och fundigt bok av Ernst Billgren, ” Vad är konst? II”

”Jag känner mig oinspirerad ibland, vad gör man då?”

Kort svar:

Lägger på ett kol.

Långt svar:

Ibland är det lätt, ibland svårt. Vissa perioder i livet befinner man sig i en oavbruten motvind och ibland blir allt man gör genialt. Detta faktum är inget som bör styra ens arbete. Tittade just på vinter-OS, och där märkte jag att skidåkarna såg väldigt trötta ut efter att ha åkt 3 mil men ändå lade de på ett kol när de närmade sig mållinjen, skidåkarna stannade inte och väntade på inspiration. Jag kan aldrig tro att skidor skulle vara viktigare än konst.

Jag känner mig oinspirerad ibland, vad gör man då?

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: