De tre skönhets- måsten

Hej! Här kommer tips på mina tre personliga skönhetsfavoriter. Tre billiga och enkla knep som ger resultat.

citronolja salva

1. Citron. För att få starka, fina naglar använder jag mig av citronsaft. Det räcker med att gnugga naglarna ordentligt i en citronskiva för att se resultat redan efter ett par minuter. Upprepa proceduren en gång i veckan och du kommer alltid att ha välmående naglar.

2. Olja. Innan du tvättar håret smörja i topparna med hårolja, även vanlig olivolja (extra virgin) funkar bra. Låt oljan verka i en halvtimme/timme och tvätta håret efter det. Det ger ditt hår glans och hindrar topparna från att torka ut. Speciellt bra att använda oljan på vintern.

3. Försvarets salva. Den har jag alltid med mig i fikan. Billig och bra. Passar alla tillfällen och är absolut den bästa för läpparna. Jag brukar till och med få köpa den för mina kompisar utomlands. Har man provat den en gång, då förstår man att det inte finns någon motsvarighet som kan matcha den:)

 

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: