Tre saker som kommer att göra dig glad

Forbes har nyligen publicerat artikel om lyckan och vad man ska göra för att bli lycklig. Enligt författaren är det tre enkla regler som man ska följa som kommer att leda dig till ett lyckligare liv.

Låter kanske lite för enkelt, men han grundar sin påstående på ett enkel tes om att vi måste känna att vi har uppnått något för att känna oss lyckliga i slutet av dagen. Och det är verkligen tre sunda och enkla saker som ligger i grunden till hans tes. Här kommer dessa tre:

  • Du måste sträva efter utveckling. Det är viktigt att sträva efter utveckling och försöka lära sig något nytt varje dag. Försök att göra en mental anteckning om vad du har lärt dig under dagen. Ibland kan det vara tillräckligt med att lära sig en ny knapp i Windows meny.
  • Du måste fira dina framgångar. Din chef kan vara sådan som inte alltid belönar för dig dina framgångar. Det är ändå viktigt att lära sig att kunna glädjas åt det du har uppnått. Det är en viktig del av din självbild.
  • Du måste dela med sig av din taksamhet. Det är viktigt att lära sig att uppskatta det man har. Det är också viktigt att visa sin tacksamhet till andra. Följ den regeln och du kommer att få samma belönande bemötande tillbaks.

Se hela artikeln på Forbes Doing These 3 Things Will Make You Happy

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: