Vem får ekonomipriset 2013?

Ekonomistas

På måndag den 14:e oktober meddelas vem som får ekonomipriset 2013. Fram till den 13:e oktober kan du traditionsenligt rösta vem du tror kommer få priset här på Ekonomistas. Vi har sammanställt en lista med de mest troliga kandidaterna, men det går även att rösta på annan person utanför listan. (Lars E O Svensson har inte deltagit i sammanställningen av denna lista eller omröstning eftersom han sitter med i Vetenskapsakademien som utser årets pristagare.) Resultatet från omröstningen kommer att presenteras före den/de riktiga pristagarna tillkännages.

Visa originalinlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: