Om hår och makeup

Behöver du lite inspiration för en ny håruppsättning eller makeup? Då jag har några förslag på youtube videos med s.k. tutorials.

En väldigt populär youtube series är Cute Girls Hairstyles. Det började med en mamma som är otroligt duktig på fixa hår på sina döttrar som har lagt ut video via youtube. Nu finns det hundratals av videos av helt fantastiska håruppsättningar för långt/medellångt hår. CGH har miljoner views på youtube och hundratusentals followers. Videos är väldigt pedagogiska. Det bästa med dessa frisyrer är att man inte behöver någon speciell utrustning eller några hårprodukter, men endast lite tid och träning. Här kommer ett exempel som jag tycker är en otroligt snygg frisyr.

 

 

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: