Smarta makeup tips

Och här kommer en till väldigt populär sida om sminkning och smink är Pixiwoo. Den är grundad av två systrar och har över 260 tusen följare. Systrarna lägger upp korta, enkla och proffsiga video om hur man applicerar olika slags makeup. Det finns allt från vardags- till bröllopsmakeup, från olika celebrity style makeup till halloween makeup. Kolla på det här exemplet med en av deras mest sedda video.

Annons
Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: