5 saker framgångsrika männsikor gör före kl. 8 på morgonen

Alla vi är olika och jobbar bäst under olika tider av dygnet. En hel del av oss (inklusive mig själv) tycker att vi är mest produktiva under kvällstimmarna. En hel del undersökningar visar dock att det är vi är faktiskt mer proaktiva och produktiva på morgonen. De morgontimmarna, dvs. de timmarna innan vi åker till jobbet, medför med sig fördelar för hälsan och kan påverka hälsan positiv.

Många superframgångsrika människor har haft som vana att börja sin dag lång innan klockan 8. T.ex. Margaret Tatcher gick upp varje dag kl. 5 på morgonen och Robert Iger (CEO på Disney) går upp kl. 4:30. Låt oss se vilka 5 saker de superframgångsrika personerna gör innan kl. 8.

1. Träna. De flesta som tränar dagligen gör det före jobbet. Det ger en tillflöde av energi och sätter god prägel på dagen redan från början (de har man redan en känsla att man har uppnått visa resultat). Det kan räcka med en 15 minuters promenad, stretchning eller några pushupps för att börja dagen rätt.

2. Gå igenom dagens schema. Börja med att ”mappa” Din dag, saker som ska göras idag och Dina mål för dagen. Det är bäst att göra det på morgonen, då Du inte blir störd och har tid för reflektion. Glöm också inte att boka en 10 minuters paus efter ett stressigt möte eller liknande. Boka upp en nyttig fika paus.

3. Ät nyttig frukost. Ta de extra 15 minuterna för att en bra och nyttig frukost. Det kommer att ge Dig krafter under dagen och hjälper hjärnan att prestera. Det är även ett utmärkt tillfälle att ta vara på dyrbara tiden med familjen!

4. Visualisera dina mål. Glöm inte Din mental hälsa. Morgonen är en perfekt tid för att spendera lite tid med Dig själv och visualisera Dina mål eller meditera. Fokusera på de positiva sakerna som kommer under dagen. Det blir alltid som man har tänkt sig!:)

5. Gör den tyngsta uppgiften först. Det är lätt att lägga undan den svåraste/jobbigaste uppgiften. Sedan går man och tänker på den hela dagen eller hela veckan. Det är lika bra att fixa den direkt på morgonen! På morgonen är du bättre förbered att ta itu med mer svåra uppgifter/projekt. Du kan även tänka att Din dag kommer successivt vara lättare och lättare och inte tvärtom. I slutet av dagen har Du bara de lättaste uppgifterna att fixa och då är det lättare sedan att varva ner efter jobbet.

5 Things Super Successful People Do Before 8 AM

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: